X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | понедјељак, 25. Јуни
Јутро и радио суиз исте приче!
Скоро свакодневно смо свједоци да се појединци жале на главобољу, нервозу, болове у костима и друго. То је посебно изражено оних дана када су велике осцилације у температурама или нагле промјене времена. Уз свакодневну прогнозу времена, грађани могу да виде и чују и биометеоролошки извјештај о карактеристикама времена и климе, и њихов утицај на здравље људи, као и љекарске препоруке у зависности од временске и синоптичке ситуације. Да ли сте ви метеоропата? Како промјене времена утичу на вас?