X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | понедјељак, 20. Август
Јутро и радио су из исте приче!
Мостови, вијадукти, тунели, надвожњаци, изазов за градњу, али и одржавање. Редовна контрола кључ је сигурности. Трагедије попут оне у Ђенови су упозорење свима. Стручњаци за саобраћај упозоравају да се посебно требају контролисати саобраћајни објекти старији од 40 година, са акцентом на оне који су грађени прије другог свјетског рата. Важно је поменути да је Аустрија прије три година обавјестила БиХ да је грађевинама из периода Аустроугарске, истекао рок. У каквом су стању мостови у вашем мјесту живљења и они којима пролазите?