X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | понедјељак, 22. Октобар
Јутро и радио су из исте приче!
Прошло је седам дана од званичног почетка сезоне гријања у Републици Српској, који готово сваке године прате бројни проблеми и притужбе грађана на квалитет испоручене топлотне енергије, али како сезона одмиче тако се евентуални кварови и проблеми рјешавају. Ипак, поједини остају неријешени. Иако су дневне температуре протекле недјеље прелазиле и двадесет степени, јутра и вечери су били свјеже и без гријања није било пријатно. Тамо гдје гријање није добро, проблеми ће доћи до изражаја већ наредних дана, јер стижу и ниже темепературе. У "Разбудилнику" анализирамо почетак сезоне гријања.