latinica  ћирилица
25/04/2024 |  12:22 ⇒ 12:23 | Аутор: РТРС

Ускоро почетак изградње модерне пословне зграде Наше Банке

Наша Банка а. д. Бања Лука поносно најављује припреме и почетак изградње нове пословне зграде у срцу Бијељине, која ће представљати спој традиционалне елеганције и модерног дизајна, а симболизоваће посвећеност напретку, расту и развоју.
Нова пословна зграда Наше Банке - Фото: Уступљена фотографија
Нова пословна зграда Наше БанкеФото: Уступљена фотографија

Нова пословна зграда Наше Банке биће не само архитектонски драгуљ града Бијељине, већ и симбол преданости унапређењу банкарских услуга и подршци локалној заједници. Овај монументални пројекат представља корак напријед у дугорочном плану за пружање модерних и иновативних банкарских услуга које ће задовољити потребе клијената у 21. вијеку.

Према прошломјесечним резултатима опширне анкете коју је спровела компанија за истраживање тржишта и јавног мњења Метрицс д. о. о. Бања Лука, Наша Банка а. д. Бања Лука ужива велико повјерење Сембераца, тако да ће отварање нове пословне зграде Филијале у Бијељини бити и знак захвалности локалној заједници и подстицај за дубљу и обострано још кориснију интеракцију и сарадњу.

Будући да је према наведеном истраживању компаније Метрицс грађанима Бијељине доступност прва асоцијација на помен Наше Банке, Банка је у обавези да такав имиџ одржи и ојача у наредном периоду, а нова, савремена зграда филијале, са потпуно оптимизованим рјешењима за клијенте, први је и најважнији корак у томе.

- Зграда ће бити опремљена најновијом технологијом и највишим стандардима сигурности како би се осигурало најбоље искуство за вјерне клијенте. Осим тога, простор ће бити прилагођен како би подстицао продуктивност и креативност запослених, стварајући динамично радно окружење у којем се свако осјећа мотивисано и подржано. Ово је почетак новог поглавља у причи Наше Банке у којој ће заједно са својим клијентима градити бољу будућност - изјавио је члан Управе Наше Банке а. д. Бања Лука мр Новак Попић.

Наша Банка а.д. Бања Лука, поносно се истиче као чланица престижне пословне групације Галенс Инвест, једне од водећих пословних групација у Србији и регији. Покретање нових и технолошки унапређених дигиталних канала плаћања те ширење пословне мреже и банкомата додатно потврђује преданост прилагођавању потребама модерног банкарског тржишта.

Уз подршку Галенс Инвеста, Наша Банка чврсто стоји на путу иновација у банкарству, постављајући стандарде квалитета и пружајући врхунске банкарске услуге које подржавају напредак и развој заједнице - стоји у саопштењу ове банке.